Bloggnorge.com // Min kamp og mitt liv med lavt stoffskifte
Start blogg

Nok en fantastisk treningsøkt ferdig med verdens beste trener:)

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 29. January , 2015 kl. 15:16

Hva skal man si….. For litt under et år siden hadde jeg ikke særlig tro at jeg kunne ta knebøy eller splitt knebøy med vekter, eller generelt orke og trene å jobbe samtidig… Egentlig hadde vel generelt ikke tro på at jeg skulle få en mer eller mindre smertefri kropp uten masse medisiner og slik som legene alltid gir…. Hadde mer eller mindre gitt opp pga man blir rimelig lei av å være kasteball i helsesystemet i Norge. Alle skylder på hverandre og ingen er interessert i å samarbeide med hverandre for at faktisk få ting til å fungere best mulig for hver pasient.

Og man blir lei av å bli sykemeldt og ikke bli bedre for de ikke kommer til bunns i hvorfor jeg ikke får mer energi, og fungerer bedre i det daglige.. Jeg vil jo være så bra at jeg orker å gjøre noe etter jobb, men stort sett er jeg utslitt og vil bare sove til neste dag. Og det værste er at når du da står opp neste dag og du føler deg ti ganger mer sliten enn du var når du la deg.. Men dette har jeg skrevet endel om i mitt første innlegg:)

Nå føler jeg at jeg har kommet et STORT steg videre i retning til at jeg skal klare trening og være med venner etter jobb, for slik jeg føler meg nå er rett og slett en fantastisk følelse:) Det og føle at ikke kroppen er konstant på jobb men den slapper av. Og tro det eller ei så begynner jeg nå å tro på at ASEA hjelper ledd og muskler til å slappe av og kan ikke huske sist det har skjedd meg.  Men for all del det er ikke ASEA som har fått meg dit jeg er nå, det er min fantastiske  personlige trener Dmitrij Gordejev som alltid har motivert meg og utfordret meg selv på mine aller mest down perioder.. Mange ganger jeg har hatt stor utfordring med å stå opp, men fordi vi har hatt fast avtale og jeg hater å bryte avtaler samt har en vilje uten like… Hadde jeg IKKE vært der jeg er idag. Men om ASEA kan være med å bidra til en bedre hverdag sammen med trening så for all del da sier jeg bare TAKK:)

Men alt i alt er det viktig og ha en trener som forstår, ser helhet og ikke bare tenker diett, muskler og komme seg fortest mulig framover.. Men faktisk tenke langsiktig og bruke tid på hver enkelt individ, vi voksne er som barn vi trenger også ros og motivasjon for å komme oss videre her i verden:)

Og tro meg når nå stålet skal opereres ut av ankelen blir det ingen Fysio som skal ta opptrening det blir Dmitrij sin jobb:) Egentlig skulle man kunne velge selv hvordan opptrening man vil ha for etter min erfaring er ikke akkurat fysio behandling noe som gjør deg bedre..

Legger ved to video av ASEA produktet noe jeg faktisk nå mener gir meg en positiv effekt siden av riktig trening og oppfølging:

http://vimeo.com/asea/review/51777932/769f16e12e

http://vimeo.com/asea/review/44829313/30a196c23c

Og ønsker dere å få hjelp på samme måte som jeg har fått av Dmitrij er det bare og gå inn på hjemmesiden til det fantastisk treningssenteret han er eier i: www.optimalprestasjon.no

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.