Bloggnorge.com // Min kamp og mitt liv med lavt stoffskifte
Start blogg

Im back

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 3. May , 2015 kl. 16:36

Nå har det vært stille på meg lenge og ikke så rart.. Jeg har flyttet for et år til Fagernes, fikk et bra jobb tilbud jeg bare ikke kunne si nei til.. Samtidig som jeg får sjansen til å oppleve vakre Norge!!

Jeg har jobbet mye samt flyttet derfor jeg ikke har hatt tid til å skrive noe som helst, samtidig som jobben har hatt hovedfokus nå fra min side.. Og med LS krever det litt ekstra for å få ting til å gå og da må man ha riktig fokus for og fungere…

Men nå begynner til å komme på plass jobben går unna og jeg gjør det fantastisk bra, samtidig har jeg også hatt en periode med mye svingninger i formen og motivasjon for trening har dessverre vært litt borte.. Der ser man avtaler er viktig, når jeg bodde i Moss hadde jeg 2 timer avtale med personlig trener noe som gjør at da må man og ikke har 100 forskjellige unnskyldninger for å faktisk ikke trene.. Men idag har jeg hatt en fantastisk dag, syklet 3 mil noe jeg ikke har gjort siden sommer og det er positivt:) Har lært meg med tiden at jeg må ta med meg det positive når jeg har det for ikke alltid det er slik dessverre.

Danebuski Strandefjorden rundtskidanebu

 

Her er noen bilder fra noen fantastiske ski turer jeg har hatt som ligger ikke langt ifra min leilighet samtidig idag har jeg syklet 3 mil rundt Strandefjorden om ligger her i Fagernes… Og det er bra i forhold til så mye smerter jeg har hatt i beina i det siste.. Jeg går i disse dager å venter på ny operasjon for ankel så det er viktig og ha gått trenings grunnlag før jeg skal 8 uker på krykker igjen.

 

Samtidig har jeg nå tatt opp igjen min gamle hobby hest, og min gamle hest Bizzi er i Fagernes noe som gleder meg.. Den hesten gjør så mye med meg, og hun får meg ut hver eneste dag selvom jeg noen ganger vil sove.. Det er så utrolig viktig med slike ting som gjør at du må ut uansett form! Så jeg kaller henne litt min “personlige trener” nå.

Legger ved noen bilder av henne også og vil nå skrive mere fremover.. Og JA jeg bruker Asea ennå og kan helt klart si det holder immunforsvaret mitt i sjakk, så fort jeg ikke drikker det tar det ikke mange dager før jeg blir elendig form. Ønsker dere en fantastisk søndag og husk ta vare på hverandre:)

 

rirbizzi bizzipåtur Bizziogmeg  Bizziisback megogbizzi

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.