Bloggnorge.com // Min kamp og mitt liv med lavt stoffskifte
Start blogg

En tung dag!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 27. January , 2015 kl. 18:49

Våknet opp idag, men skulle ikke tro jeg har sovet.. Helt tom av energi……

Jeg er egentlig veldig heldig for det er mer og mer sjeldent jeg har disse dagene som er så ufattelig tunge…. Heldigvis hadde jeg avtale med min fantastiske PT klokken 13:00 som jeg har hver tirsdag og torsdag. (Hvertfall nå frem til jeg flytter) Ja jeg skal flytte et år til Fagernes da jeg har fått en meget spennende vikariat der et år.. Gleder meg enormt til å komme igang og få normale hverdager.. Kanskje det hjelper meg til å ikke ha disse dagene som jeg har hatt idag.

Som regel gir trening meg energi men idag har det IKKE gjort det…. Og det gir ikke akkurat motivasjon men jeg skal ikke gi opp, ny tid torsdag og da håper jeg virkelig lyst og vilje er tilbake.

Eneste som er positive opp i alt er at etter jeg har begynt med ASEA har jeg ikke vondt i ledd lenger og muskulaturen min er avslappet.. Kan faktisk ikke huske sist den var det.. Samtidig stivner jeg ikke på trening som jeg har gjort… Så håper dette faktisk vil hjelpe over tid, og samtidig gradvis gi meg mer energi også:) Jeg skal skrive mer om ASEA og kremen, men har ikke lyst og gi anbefalinger før jeg selv ser om det faktisk er så bra som min venninne sier at det er. Men imorgen er det ny dag og nye muligheter, så det er bare og bite tenna sammen:)

Og på fredag skal jeg på LYNX medisinske senter igjen for å få svar på alle de hundre prøvene jeg har tatt:) Endelig har jeg fått en lege som vil finne ut av ting og det gir jo bare styrke og motivasjon videre:)

Legger ved link til en fantastisk video som er laget nå nylig som jeg tror beskriver hvordan vi med LS har det… En kasteball i systemet for ingen vet hva de skal gjøre…

http://sick2death.com/about-the-filmmaker-project/trailer/

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.