Bloggnorge.com // Min kamp og mitt liv med lavt stoffskifte
Start blogg

ASEA

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 31. January , 2015 kl. 00:37

Ganske interessant kveld siden jeg la ut på siden til ” stoffskifte som vil ha natrmedeisiner” at jeg har tatt et produkt som heter ASEA nå i 14 dager og føler en kropp som faktisk fungere på lenge. Jeg sier ikke at det gjør underverker for det er min trener Dmitrij som gjør… Men det bidrar til at når trening er ferdig stivner ikke musklatur og jeg klarer å leve et tilnærmet normalt liv utenom….

Jeg er alltid skeptisk til nye produkter men nå kan jeg ikke være det lengre for det gir effekt, samråd med min nye privat lege idag…… For å si det sånn ikke ofte en lege spør????? Hva er det du har prøvd som gjør deg så bra? Er det noe jeg kan lese om slik at jeg kan anbefale det til mine pasienter videre….. hei hei hei jeg har aldri hørt de orda i mine øre tidligere … Dette gjør meg så glad.. For Asea i seg selv gjør nok mye men det å ha et menneske som tror på deg, støtter deg, forstår deg er like like viktig ig hele hele prosessen.. Jeg sier ikke at alt løser seg over natta, det har det jaggu ikke gjort for meg heller… Men det og ha noen som tror at du klarer har så mye å si for det vi gr igjennom.. vi betaler nesten “1000” kroner for å høre at vi ser “bra ut lissom”.. Er ikke så mye som skal glede oss om LS for vi svartmaler stort sett det meste vi hører.. Men vet dere hva alle sammen.. VI ER LIKE MYE VERDT SOM DE ANDRE.. Vi trenger bare litt ekstra hjelp til tider:) Derfor er det så viktig å ha mennekser rundt oss som forstår det..

Jeg heier på dere alle sammen, men skal dere ha litt ekstra hjelp eller piff sjekk ut www.optimalprestasjon… Disse gutta kan trening men de kan jaggu hvodan du er med mennesker også som er nesten viktigere enn alt annet:))

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.